AGENDA

AGENDA

30 juni Trots op Klooster & Buren en Midzomerfeest

Een dag lang kennis maken met alles wat Klooster & Buren zo bijzonder maakt. Kom daarom beslist naar de workshops en infomarkt in ‘t Olde Heem.
09.45  uur                           : inloop in ‘t Olde Heem

10.00-10.45  uur

In de Sint Nicolaaskerk 
VISIE EN TOEKOMST van de coöperatie Klooster&Buren. Preview KERK.

in ‘t Olde Heem
WONEN, ‘t Olde Heem kan je nieuwe thuis worden. Er zijn nog een aantal  ZELFSTANDIGE WOONAPPARTEMENTEN te huur. Informatie en een rondleiding over wonen in ‘t Olde Heem.
ENERGIEBESPARING  Met relatief eenvoudige middelen is in ‘t Olde Heem veel energie bespaard.De beheerstichting wil haar kennis graag met je delen.
De PERSOONSALARMERING van het zorgteam Klooster & Buren is aller-modernste  in Nederland. Dit is systeem is intern ontwikkeld.
POSTCODEROOS is een mogelijkheid om te participeren in plaatselijk opgewekte, duurzame zonne-energie.  Dit is een samenwerkingsproject van de coöperatie Klooster&Buren en het HEC (Hogelandster Energie Coöperatie).
HOTEL MET ZORG, waar je kunt logeren als je uit het ziekenhuis komt en het zelf thuis nog even niet redt. Maar ook als je mantelzorger tijdelijk niet beschikbaar is of als jij er met of zonder je mantelzorger gewoon lekker tussen uit wilt.

In de Kloostertuin
Iedere donderdag  tuiniert een groep vrijwilligers in de Kloostertuin.  Hier worden, op ecologische wijze, groente, fruit, kruiden en bloemen geteeld.  ECOLOGISCH TUINIEREN is ook in je eigen tuin heel goed mogelijk, doe hier je inspiratie op.

11.00-11.45 uur                 : Zelfde blok nog een keer.

12.00 uur                           : De keukenbrigade van Klooster&Buren heeft voor jou (tegen betaling) een VERRASSENDE
                                             LUNCH
voor een picknick  of om mee te nemen naar huis. Graag voor 11.00 uur een
                                             bestelbriefje inleveren bij de koffie hoek in de grote zaal.

14.00 uur                            :MIDZOMER FEEST in de Kloostertuin