Beheersstichting Oldeheem

Samen met een groep vrijwilligers zorgt de Beheerstichting ’t Olde Heem voor het in stand houden en ontwikkelen van het gebouw ’t Olde Heem. Grote klussen worden uit besteed aan zzp’ers en bedrijven uit  de regio.
Taken van beheer zijn: Verhuur, onderhoud, vernieuwing

Verhuur

De beheerstichting zorgt voor een kwalitatieve, veilige en betaalbare woonomgeving voor ouderen en jongeren, die willen wonen in een beschermde omgeving. Dit is ook de reden waarom de verhuur van appartementen altijd in samenwerking met het zorgteam wordt gedaan. De woonruimten kunnen voor bepaalde of onbepaalde tijd worden verhuurd dit is afhankelijk van de situatie en de onderlinge afspraken, die bij een intake worden gemaakt.

Naast appartementenverhuur doet de beheersstichting ook zakelijke verhuur bijvoorbeeld aan de Kinderopvang Lutje Heem, Pedicure Het Hogeland, Van Smaak, en er worden ruimtes verhuurd voor muziekles en als atelier.

Verantwoordelijk zijn voor een veilige woonomgeving houdt onder andere in dat er een legionella beheersplan, een brandveiligheid- en ontruimingsplan is. Maandelijks doet een externe partij controles  en testen.

Energie

In de jaren 2017/2018 zijn er in het gebouw veel aanpassingen gedaan. Naar de nieuwste eisen zijn brandscheidingen aangebracht. Heel veel tijd en energie is gestoken in energie besparing. Alle ramen zijn vervangen door 3 dubbel glas. Het verwarmingssysteem is aangepast. Dit betekent dat er een groot bedrag is bezuinigd op energie. De beheerstichting ziet het als haar verantwoordelijkheid om ontwikkelingen op het gebied van energie en duurzaamheid nauwlettend te volgen en daar waar mogelijk  verbeteringen door te voeren.

Deel deze pagina: