’t Olde Heem

‘t Olde Heem is een appartementencomplex waar zowel jongeren als ouderen zelfstandig een appartement met eigen keuken en badkamer kunnen huren. Indien gewenst, kunnen huurders zorg of begeleiding van ons professionele zorgteam, TSN of Buurtzorg afnemen. Er is 24 uur per dag een begeleider van ons zorgteam aanwezig. Het gebouw is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen en mensen met een beperking.

Maar het is meer dan dat. In het gebouw vinden uiteenlopende activiteiten plaats. Zo is er een voor iedereen toegankelijke bibliotheek, een kringloopwinkeltje en zijn er vergaderruimtes. Het biedt een werkplek aan lokale ondernemers en recreatieruimte voor verenigingen zoals de breiclub, de plattelandsvrouwen en een beweeggroep. Met grote regelmaat worden er activiteiten georganiseerd voor bewoners en andere geïnteresseerden.

’t Olde Heem beschikt voorts over een volledig ingericht appartement voor tijdelijk verblijf. Dit appartement is bij uitstek geschikt wanneer uw mantelzorger op vakantie gaat of wanneer u tijdelijk uw huis uit moet. Daarnaast beschikken we over twee logeerkamers voor gasten van bewoners.

Deel deze pagina: