Werken bij

sinds: 9 april
open tot: 21 april 2024
Vacature

Wegens uitbreiding van onze groep zoeken we voor ons kleinschalig project in Kloosterburen collega‘s
 
woonbegeleider/begeleider individueel voor 24 uur per week (MBO)
 
Je gaat werken in een divers team dat zorg draagt voor cliëntgerichte begeleiding van zorgvrager die in ‘t Olde Heem woont (LVB, lichte psychiatrie en psychosociale problematiek). We bieden deze zorg op basis van WMO begeleiding individueel, WMO beschermd wonen en WLZ. Voor ons team en onze bewoners staan gezelligheid en huiselijkheid hoog in het vaandel. Door de korte lijntjes is het prettig werken.
 
Als begeleider kijk je naar de talenten van de zorgvragers en je ondersteunt bij de beperkingen. Gevoel voor de coöperatieve werkwijze van Klooster&Buren is van belang. Kijk voor meer informatie over onze visie en werkwijze www.kloosterenburen.nl.
 
We zoeken kandidaten die flexibel inzetbaar zijn en een passende opleiding persoonlijk begeleiderschap (PB) op MBO niveau 4 hebben. Je gaat werken volgens rooster met wisselende diensten (dag/avond/slaap). CAO gehandicaptenzorg wordt gehanteerd.
 
Heb je belangstelling dan kun je reageren tot en met 21 april. Gesprekken vinden plaats in de week daarna. Indiensttreding liefst zo spoedig mogelijk. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een man.

Sollicitaties en eventuele vragen graag naar onze zorgcoördinator Corrie van der Ziel.
e-mail: corrie.vanderziel@kloosterenburen.nl.
tel: 06-23806615

Je mag altijd een open sollicitatie sturen. Stuur deze, voorzien van je CV, naar onze zorgcoördinator Corrie van der Ziel.
e-mail: corrie.vanderziel@kloosterenburen.nl of tel: 06-23806615.

Deel deze pagina: