SintJan Midzomermarkt

Op 24 juni vindt in de Kloostertuin in Kloosterburen tussen 10.00 en 17.00 uur de jaarlijkse SintJan Midzomermarkt plaats. De meer dan 25 standhouders stallen onder het verkoelende loof van de grote rode beuk hun waren uit en staan bezoekers graag te woord.

Tussen 11.00 en 14.00 uur vullen de vrolijke klanken van Bollen&Co de tuin met muziek van accordeon, kontrabas en saxofoons. Vanaf 16.00 uur speelt de band VrijJazzie bij het terras waar bezoekers nog even kunnen nagenieten. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Zo kunnen er ponyritjes gemaakt worden onder begeleiding van Manege de Marneruiters en wie het leuk vindt om gratis geschminckt te worden kan bij Noa Vos terecht. Konka’s Mozaïek verzorgt mini-workshops en naast het marktterrein bevinden zich een grote speeltuin en dierenweide. Verkeerswijzer Groningen is aanwezig met een 3D-Afleiding Car Simulator. Weten hoe het is om onder het rijden te appen? Kom dan vooral langs en probeer het uit!
Parkeren graag zo veel mogelijk aan de Hoofdstraat op het terrein van de Willibrorduskerk en het Kronkelhoes (vanaf 12.00 uur).

Deel deze pagina: