Wonen

t Olde Heem is een appartementencomplex waar zowel jongeren als ouderen een appartement kunnen huren met eigen keuken en badkamer.  In de appartementen kan zelf gekookt worden. Als dat niet meer gaat kan gekozen worden voor een maaltijdservice aan huis.

Het gebouw is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen en mensen met een beperking. Huisdieren zijn (in overleg) welkom zolang ze geen overlast geven voor andere bewoners.

Appartementen

De zelfstandige appartementen in ’t Oldeheem variëren in grootte van 35 m2 tot 42 m2. De appartementen hebben allemaal een eigen (rolstoeltoegankelijke) badkamer met douche en toilet, een keuken en woonslaapkamer (A) of een woonkamer met separate slaapkamer (B).

Huur en servicekosten

Huurders betalen maandelijks een vast bedrag aan huur en servicekosten. Afhankelijk van het inkomen is het mogelijk om huursubsidie aan te vragen. Onder andere gas, water, licht, tv en internet zijn inbegrepen in de servicekosten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze administratie.

In het gebouw ‘t Olde Heem is een gemeenschappelijke ruimte, onze huiskamer, waar samen koffie wordt gedronken en waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Bewoners hebben hun privacy, maar er is ook volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Grenzend aan de huiskamer bevinden zich de kinderopvang Lutjeheem, de bibliotheek, het kringloopwinkeltje Veur Mekoar en een winkeltje voor dagelijkse boodschappen. Voor gasten van onze bewoners zijn er twee logeerkamers.

Tijdelijke woonruimte

We beschikken over een volledig ingericht, rolstoelvriendelijk appartement voor wie tijdelijke woonruimte zoekt om een korte of langere periode te overbruggen. Indien gewenst, kunnen wij daarbij ook zorg en begeleiding bieden.

Deel deze pagina: