SintJan Midzomermarkt en -feest 24 juni

Sinds 2007 organiseren we de SintJan Midzomermarkt en -feest. Traditiegetrouw vinden de markt en activiteiten plaats in en om de Kloostertuin in Kloosterburen. Wil je meedoen als standhouder neem dan even contact op via info@kloosterenburen.nl.

Als altijd zijn er gedurende de dag allerlei leuke activiteiten en workshops. Hoe het programma er dit jaar exact uit komt te zien is op dit moment nog niet bekend.

Zegt het voort….
We zoeken met name standhouders met ambachtelijke, natuurlijke, creatieve, originele, kunstzinnige producten. Ken jij nog anderen die mooie, lekkere, bijzondere dingen maken en/of workshops geven en die het misschien ook wel leuk lijkt om er op de 24ste juni bij zijn? Aarzel dan niet om deze informatie door te geven.

We hebben kramen van 4 meter (€ 22,50) en van 2 meter (€ 17,50). Prijzen zijn incl BTW en koffie/thee. De markt is van 10.00 tot 17.00 uur. Klooster&Buren zorgt zelf voor de verkoop van hapjes en drankjes/catering.

Mocht je vragen hebben of je meteen willen aanmelden? Stuur dan een mailtje naar info@kloosterenburen.nl of bel naar 06-49640329.
Deel deze pagina: